Seară românească la Bucium

O seară în care ne-am bucurat nespus unii de alţii, de România, de lucrurile frumoase şi bune.
Din program:
RUGĂCIUNE – întărire în credinţă, nădejde, iubire.
CÂNTECE şi poezii patriotice – fire nevăzute care ne pun în legătură cu toţi cei care le-au cântat de-a lungul veacurilor, făcându-ne adevărate transfuzii de dragoste, putere şi curaj.
CUVÂNT – despre rânduială, rost, vatra satului, familie, solidaritate.
BUNĂTĂŢURI – prilej de vorbă şi împărtăşire.

Mulţumim tuturor care aţi fost parte din aceste momente!
Pr. Marius şi Natalia Corlean

***
Carte de oaspeţi:
„O seara minunata petrecuta la Bucium, unde corul ne-a incantat si ne-a emotionat cu cantece patriotice; copiii au recitat poezii patriotice si ne-au induiosat cu puterea lor de a vibra sub versuri puternice.
Am ascultat cu mare atentie pledoaria dlui prof. Rosculet referitoare la puterea satului si a invatamintelor sale, a intoarcerii la origini, povesti despre sezatoare si claca, despre solidaritate in lumea satului si despre puterea nucleului familial.
Coplesiti de asa emotii puternice constructive, am incheiat seara cantand impreuna imnul national si un La multi ani pentru sarbatoritii zilei.
LA final am gustat din extraordinarele prajituri de post, gogosi, bombe, salam de biscuiti si alte bunatati aduse de doamnele minunate si am plecat nu doar cu stomacul plin, dar si cu inima plina de asa bucurie si emotie.
Felicitari pentru ca ati dedicat timp si suflet sa creati asa seara cu iz absolut familial, cu mari emotii pentru noi ca spectatori si cu bucurie de nedescris.” (Ana Borca, IIA CĂLĂTOARE)

„Am facut si eu cateva poze la sezatoare alaturi de Zestrea Buciumului da va spui sincer ca nu prea avui timp ca mi-o fost drag sa cant si sa ascult pruncii, muierile si barbatii aciuiti in Casa Domnului pentru a ne bucura dempreuna chiar la mijlocul postului de praznuirea Zilei Nationale a Romaniei… Inca o data tuturor LA MULTI ANI…!” (Titus Frâncu)

 

FOTO: Ciprian Nistor, Ana Borca, Natalia Corlean.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s