A început Postul Mare

Luni a început Postul Mare. Prima săptămână, numită şi Săptămâna Mare, se aseamănă oarecum cu Săptămâna Patimilor. Importanţa ei se datorează faptului că atmosfera postului nu poate fi simţită fără participarea la slujbe, iar această săptămână are un program deosebit, care ne ajută să intrăm în starea de „tristeţe radioasă” specifică Postului Mare.

De luni până joi ne-am bucurat de slujba Canonului cel Mare, care se oficiază doar de 2 ori pe an (în prima săptămână din Post – împărţit în 4 părţi, şi întreg – în a 5-a săptămână din Post).

Spre bucuria noastră, numărul celor care au apreciat minunăţia slujbelor la lumânare şi frumuseţea şi profunzimea rugăciunilor a fost mai mare decât anii trecuţi.

Post cu folos tuturor!

Psa Natalia

Anunțuri

2 gânduri despre „A început Postul Mare

  1. Dumnezeu sa va ajute sa luminati multi ani de acum inainte.Citesc cu mult interes tot ce scrieti si va doresc cat mai multe suflete ptr Hristos Domnul nostru.Foarte frumos scrie si preoteasa Natalia. Dumnezeu sa va ajute si pomeniti-ne si pe noi nevrednicii in rugaciunile sfintiei voastre.Doamne ajuta.

  2. Multumim de gandurile bune si ne bucura daca lucrarea lui Dumnezeu in noi este rodnica. La fel va rugam la randul nostru sa ne pomeniti in rugaciuni. Avem multa nevoie de rugaciuni unii pentru altii.
    Doamne ajuta.
    Pr. Marius

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s